Aktivitetsparken på Hurrød.

Anlegget er åpent for allmenn bruk utenom skolens åpningstider.

Det er takket være gavmilde sponsorer, at aktivitetsparken var mulig å realisere. Du finner en liste over våre generøse sponsorer nederst på siden.

Det er alltid kjærkomment med frivillige snøkanovnakter, så dersom du ønsker å lese mer om hva det vil si – klikk HER.

Vi gleder oss veldig til å se dere alle denne vintersesongen.

Hurrød aktivitetspark er foreløpig kun uteområdet etablert bak Hurrød Skole og ned til hallen. Parken består pr dags dato av en skøytebane oppgradert med ny rink i 2018 og en akebakke med 3 snøkanoner. Til området har vi bygget om det gamle lageret til SFO til utstyr- og teknisk rom, varmestue til snøkanonvakter og dertil planlagt kioskdrift under eventuelle aktivitetsdager. 

Vi har med støtte fra sparebankstiftelsen, og arbeidskraft fra Tomb landbruksskole, bygget en grillhytte med border og benker nederst i bakken ved siden av ballbingen. Dette er mulig å benytte seg av hele året til å feire barnebursdager, eller om man ønsker og ta middagen ute. 

En preppemaskin har vi også gått til innkjøp av som forlenget sesongen betraktelig, denne er dessverre til reparasjon for øyeblikket. 

Området startet med et par ville ideer kastet ut av det blå, som allikevel lot seg realisere. Med økt selvtillit og bevis på at vi klarer det vi vil så har området utviklet seg fra en vinterpark til en aktivitetspark stadig under utvikling, i samarbeid med Venneforeningen Hurrød. 

Har du tid, lyst eller mulighet til å bidra med å drifte eller tips til forbedringer eller andre ønsker for området ta kontakt med styret.